Sari la conținut

Proiectare Drumuri Poduri

  • de

 

Proiectare Drumuri Poduri Compania noastra este specializata in proiectarea de drumuri si poduri in Romania. Avem experienta in acest domeniu de proiectare DR-PD-CF. Echipa noastra de ingineri sunt la curent metode si norme de proiectare cu standardele UE.

Lucrarile noastre de proiectare sunt cartea noastra de vizita. Avem colaborari cu primariile si asociatiile de propietari din Romania. Proiectare la nivel internationa l, avem o echipa de ingineri care sunt profesionisti si am finalizat lucrari mari si mijlocii. suntem prezenti pe platformele de licitatii publice si va incurajam sa ne contactati pentru lucrari. Efectuam studii de reabilitarea podurilor si reproiectarea acestora. Oferim garantie proiectelor noastre pentru o perioada 99 de ani.

Suntem constienti de valoare si importanta unui proiect si in acest scop oferim garantie si post garantie la toate proiectele noastre.Avem o ideologie impusa de catre noi si punem accent pe dezvoltarea societatii. suntem in continua colaborare cu toate societatiile de proiectare drumuri si poduri. Echipa noastra de ingineri se pot deplasa in toata tara pentru evaluarea si expertizarea unei lucrari de reabilitare si proiectarea drumurilor si podurilor.

Pentru contact Drumuri poduri

Open chat
Suntem aici sa va oferim informatii
Buna ziua! Cu ce va putem ajuta?
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security